Budinca de legume cu ton

Postat de mimmi in Mancaruri de legume
5 Apr 2012 | 4736 vizualizari
Budinca de legume cu ton

Ingrediente

  • 1 conserva ton maruntit in ulei vegetal
  • 1 cartof mare
  • 1 conopida
  • 1 buc praz
  • 100-150 g spanac (congelat )
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 150 g cascaval
  • putin unt
  • sare,piper,vegeta
  • 1 lingura pesmet

Mod de preparare

Ungem o tava cu unt si presaram putin pesmet. Prima data punem la fiert cartoful taiat cubulete,cand este aproape fiert il strecuram si il asezam pe fundul unei tavi. Conopida rupta buchetele si spalata se opareste 2-3 minute,dupa care se aseaza peste cartofi. Peste stratul de conopida,se intinde un strat de spanac si presaram putina vegeta sau sare si piper . Acum asezam un strat de praz taiat julien. Batem ouale cu smantana,adaugam tonul scurs si cascavalul ras,condimentam dupa gust cu sare si piper si intindem aceasta compozitie peste praz. Dam tava la cuptor cca 35 de minute,pana se formeaza la suprafata o crusta,dupa care servim.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de legume cu ton" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mazare cu ochiuri de ou si carnati

Postat de cristeena20

Mazare cu ochiuri de ou si carnati

Am pus oala de lut (Tajine) la incalzit cu ulei de masline si am adaugat ceapa tocata marunt, morcovul cubulete, baconul cuburi si apoi rosiile tocate marunt. Amestecam si adaugam dafinul, pasta...

Citeste continuarea

Vinete cu sos de rosii si mozzarella

Postat de Oana

Vinete cu sos de rosii si mozzarella

Vinetele se spala si se taie rondele mai grosute. Se pun intr-o tava pe hartie de copt, se stropesc cu ulei de masline si se sareaza usor. Se pune tava in cuptor, la 200 grade, pentru 15 minute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.04.2012, 13:56
place
la 05.04.2012, 14:31
buna
la 05.04.2012, 16:13
super yammy
la 05.04.2012, 16:16
imi place
la 05.04.2012, 17:16
delicioasa

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking