Budinca de legume cu carne

Postat de ana77 in Pui
4 Sep 2012 | 6186 vizualizari
Budinca de legume cu carne

Eu nu am avut rabdare si nici suficient timp sa le tai mai marunt....iese mult mai aspectuasa budinca, dar a avut gust foarte bun si asa.....!

Ingrediente

  • 300 gr carne pui
  • 3-4 morcovi
  • 1/2 telina potrivita
  • 250 gr cartofi
  • 2 cepe
  • 3-4 rosii
  • 2-3 ardei grasi
  • 3 oua
  • 1 lingura smantana
  • 100 gr cascaval ras sau branza
  • sare, piper
  • ulei

Mod de preparare

- pui la fiert carnea de pui, morcovii, telina si apoi cartofii intregi toate in apa cu putina sare, iar dupa ce s-au fiert si racit se taie cat mai marunt.

- separat calesti ceapa cu rosiile si ardeii taiate cubulete mici pana se inmoaie bine.

- amesteci toate ingredientele, le potrivesti gustul de sare si piper si le torni intr-un vas uns cu ulei si tapetat cu pesmet si dai la cuptorpt 20 min la 180 grade.

- dupa cele 20 de minute se scoate din cuptor si se toarna deasupra un amestec facut din oua, smantana si cascavalul sau branza rasa si se mai da la cuptor pt 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de legume cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (37)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Budinca de orez cu piept de pui

Postat de merisor67

Budinca de orez cu piept de pui

Mai intai preparam orezul pe care il fierbem impreuna cu un praf de sare, un praf de cimbru, un praf de piper si doua foi de dafin. Eu l-am preparat la multicookerul Philips pe programul RICE....

Citeste continuarea

Budinca de legume cu carne de porc

Postat de eumimi

Budinca de legume cu carne de porc

Batem ouale cu smantana, adaugam patrunjel tocat si sare si piper dupa gust. Carnea o taiem cubulete si o prajim. Ungem un vas de yenna cu ulei, adaugam un strat de legume apoi carnea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.09.2012, 18:30
multumim bucatareaso superbuna !!
la 04.09.2012, 18:34
Ma bucur ca iti place Calin (si nu mai scoate limba ca nu e frumos! )! Bucatarasule!
la 04.09.2012, 18:37
la 04.09.2012, 18:40
Motanel iti multumesc!
la 04.09.2012, 18:59
o bunatate!

Vezi toate comentariile (37)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking