Budinca de paste cu branza

Postat de robert_badica in Paste
10 Mai 2015 | 2995 vizualizari
Budinca de paste cu branza

Ce mai buna budincuta!

Ingrediente

  • 300 g paste (melcisori sau scoici)
  • 250 g zahar
  • 300 g branza de vaci
  • 3 oua
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala

Mod de preparare

Punem pe foc o oala cu apa. Cand aceasta fierbe adaugam pastele,si le lasam sa se fiarba bine, circa 30 de minute. Cand pastele s-au fiert le scurgem si le punem intr-un bol mare. Peste ele adaugam zaharul, branza de vaci, esenta si coaja de portocala. Amestecam bine. Intr-o tava pe care o ungem cu putin ulei, turnam amestecul de paste.

Separat batem ouale cu o furculita. Adaugam ouale batute deasupra si dam tava la cuptorul preincalzit la foc mic spre mediu pret de 25-30 de minute sau cand oul este gatit, iar deasupra compozitia a devenit rumena. Lasam sa se racesca, portionam si daca doriti pudrati putin zahar pudra! ;)

       

       

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura Vargabeles, usor reinterpretata

Postat de mirela0911

Desert prajitura Vargabeles, usor reinterpretata

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se scurg de apa. Intre timp se pregateste crema de branza. Intr-un bol se pune branza de vaci,...

Citeste continuarea

Tort Vargabeles

Postat de mirela0911

Tort Vargabeles

Mai intai se pun taiteii la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga de apa. Se transfera...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.05.2015, 19:50
Mie imi place cu branza dulce. este tare buna!
la 10.05.2015, 20:03
Ce fain arata
la 10.05.2015, 20:23
Ce bunatate
la 10.05.2015, 20:24
Multumesc!
la 10.05.2015, 20:26
foarte gustoasa

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking