Budinca de paste cu branza si bezea

Postat de cristinutanicolita in Mancare copii
17 Mai 2015 | 6206 vizualizari
Budinca de paste cu branza si bezea

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 200 g branza
  • 200 g urda
  • 5 oua
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 15 lg zahar tos
  • 1 pahar cu lapte
  • 100 g stafide
  • 1 lgt coaja de portocala

Mod de preparare

Intr-o oala punem apa, adaugam un praf de sare si cand da in clocot punem pastele si lasam sa fiarba 10 min. Dupa fierbere punem pastele la scurs intr-o strecuratoare.

Intr-un castron punem branza rasa, urda, laptele, stafidele, coaja de portocala.

1 ou si 4 galbenusuri se bat putin cu 5 lg de zahar, zaharul vanilat si se adauga peste branza. Adaugam pastele fierte si scurse si omogenizam totul.

Bezea: Batem cele 4 albusuri spuma cu zaharul ramas (10 lg).

Punem pastele intr-un vas termorezitent uns cu unt. Nivelam frumos si dam budinca la cuptor pana se rumeneste usor, punem bezeaua si mai bagam la cuptor 5-10 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza si bezea" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura Vargabeles, usor reinterpretata

Postat de mirela0911

Desert prajitura Vargabeles, usor reinterpretata

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se scurg de apa. Intre timp se pregateste crema de branza. Intr-un bol se pune branza de vaci,...

Citeste continuarea

Budinca de paste cu branza, lamaie si bezea

Postat de simona72

Budinca de paste cu branza, lamaie si bezea

Se fierb pastele in apa cu sare pentru 3 minute. Se strecoara pastele si se lasa deoparte sa se raceasca putin. Branza se zdrobeste cu furculita, se adauga zaharul brut, galbenusul de ou, zeama...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2015, 07:39
Buna!
la 17.05.2015, 08:16
Răsfăț!
la 17.05.2015, 09:45
la 17.05.2015, 10:12
buna!
la 17.05.2015, 16:03
Ce buna e!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking