Ingrediente
- 500 gr pulpe dezosate
- 1,5 carnati nemtesti
- 150 gr branza topita delaco
- 150 gr sunca toast
- 3 oua
- 150 gr smantana 20%
- 1 ardei kapia rosu
- rosii chery
- 1 lg de faina
- sare
- piper
- oregano
Mod de preparare
Pulpele dezosate si carnatul le-am taiat bucati potrivite si intr-o tigaie in care am adaugat o lingura de ulei le-am rumenit putin.Peste am adaugat si sunca si am lasat-o sa se caleasca putin.
Intr-o forma de yena am pus compozitia din tigaie,branza topita taiata bucatele,ardeiul kapia si rosile taiate felii si am dat la cuptor 10 minute.Intre timp smantana am batut-o cu ouale si lg de faina,am adaugat condimentele si am turnat compozitia dupa 10 minute peste forma din cuptor si am lasat inca 10 minute pana s-a rumenit putin.Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|