Budinca de taitei cu branza sarata

Postat de Sidy in Paste
31 Aug 2010 | 16028 vizualizari
Budinca de taitei cu branza sarata

Ingrediente

  • 400 g paste fainoase
  • 300 g cas de oaie sau branza telemea
  • 200 g sunca
  • 5 oua
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • marar verde
  • condimente Barbeque
  • sare
  • piper
  • boia
  • menta proaspata

Mod de preparare

Se fierb pastele conform retetei de pe punga .

Branza se rade, sunca se taie cubulete. Ouale se bat bine de tot, rosia si ardeiul se taie si ele cubulete.

O tava se captuseste cu hartie de copt si se unge cu putin ulei.Se adauga pastele fierte, apoi branza, sunca, rosia si ardeiul, frunzele de menta, condimentele si mararul verde tocat.

Ouale batute bine se pun deasupra si se introduce tava la cuptor pina prinde putina crusta deasupra.

Se portioneaza si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de taitei cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Budinca de paste cu branza, lamaie si bezea

Postat de simona72

Budinca de paste cu branza, lamaie si bezea

Se fierb pastele in apa cu sare pentru 3 minute. Se strecoara pastele si se lasa deoparte sa se raceasca putin. Branza se zdrobeste cu furculita, se adauga zaharul brut, galbenusul de ou, zeama...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu hribi, ton si gorgonzola

Postat de rocsi_1612

Tagliatelle cu hribi, ton si gorgonzola

Intr-o cratita mai mare puneti apa, sare, o transferati pe foc. Cand apa incepe sa clocoteasca, adaugati pastele, le lasati sa fiarba la foc potrivit, atat cat scrie pe ambalaj. Intre timp...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.08.2010, 08:33
primaa!! Arata bine, Sidy
la 31.08.2010, 08:52
super ....
la 31.08.2010, 11:05
buna
la 31.08.2010, 11:10
cu branza sarata nu am incercat dar trebuie sa fie bun si mai ales ca e cu suncavin la tine la o porite
la 31.08.2010, 12:28
foarte buna

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking