Budinca de vanilie cu dulceata de cirese semiamare

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
17 Mar 2016 | 2167 vizualizari
Budinca de vanilie cu dulceata de cirese semiamare

Vroiam ceva care se mananca cu frisca si  sa se faca destul de repede, ca mai avem smantana sa fac frisca si musai trebuia facuta....

Ingrediente

  • 1 plic de Pudding premium de vanilie de la Dr.Oetker
  • 5 linguri zahar
  • 500 ml lapte
  • 50 g unt cu 70% grasime
  • decor
  • dulceata de cirese semiamare
  • frisca din smantana dulce

Mod de preparare

Intr-o cratita cu fundul dublu punem coninutul plicului, adaugam zaharul si laptele, amestecam bine sa nu facem cocoloase, apoi punem cratita pe foc si amestecam continuu pana incepe a fiarba si se ingroasa. cand s-a ingrosat tragem cratite de pe foc adaugam untul si omogenizam.

Turnam budinca obtinuta in 3 vase de ceramica, lasam putin sa se racoreasca, ornam cu dulceata de cirese semiamare si frisca batuta.

Lasam la racit...eu nu prea am avut rabdare si am mancat-o calduta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de vanilie cu dulceata de cirese semiamare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Nuci umplute cu crema de ciocolata

Postat de GeorgianaGrigorescu

Nuci umplute cu crema de ciocolata

Mixam margarina la temperatura camerei cu zaharul pudra.Adaugam ouale unul cate unul,mixand in continuare.Adaugam faina, sarea si bicarbonatul stins cu zeama de portocala.Introducem la rece pentru...

Citeste continuarea

Fursecuri spritate cu portocale

Postat de andaoana

Fursecuri spritate cu portocale

Ouale impreuna cu zaharul sau indulcitorul le mixam pana cand devine o spuma de o culoare galben deschis.  Adaugam scortisoara , coaja si sucul de portocala si sarea . Omogenizam putin si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2016, 14:21
delicioasa
la 17.03.2016, 14:22
la 17.03.2016, 14:27
O porție e a mea!
la 17.03.2016, 14:28
buna buna
la 17.03.2016, 14:37
Bine mai arata Eu nu cer , las portia mea pe ai tarziu

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking