Budinca din cozonac cu scortisoara (la cuptor)

Postat de housy in Dulciuri
6 Dec 2010 | 5190 vizualizari
Budinca din cozonac cu scortisoara (la cuptor)

m-am inspirat de la Florian...si cum aveam ceva cozonac prin casa...si se apropia Mos Nicolae...trebuia intampinat cum se cuvine

Ingrediente

  • 8-10 felii de cozonac (eu am avut din comert)
  • 4 oua
  • 1 cana lapte
  • 4 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1-2 linguri scortisoara
  • 50 gr margarina

Mod de preparare

  • - margarina se topeste
  • - ouale se mixeaza cu zaharul, scortisoara, zaharul vanilat
  • - se adauga laptele si se bate bine
  • - margarina topita se toarna si ea peste
  • - o tava de tort, sau o oala se tapeteaza cu foaie de copt, in care se aseaza un strat de felii de cozonac, peste se toarna putin din compozitia facuta
  • - se tot pun asa, straturi, straturi cat incape in forma
  • - se da la cuptorul incins

                                                    Mosul va fi incantat de mirosul de scortisoara !!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din cozonac cu scortisoara (la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu mere si suc

Postat de comanligia

Tarta cu mere si suc

Merele se curata de coaja,se spala si se taie cubulete.Apoi se calesc intr-o craticioara cu unt si zahar.Foaia de placinta se pune intr-o forma de silicon de tarta unsa cu putin unt,se pun bile...

Citeste continuarea

Budinca de paste cu branza si zahar ars

Postat de AdrianUdrea

Budinca de paste cu branza si zahar ars

Mai intai se caramelizeaza zaharul intr-un vas, la foc mic, amestecand continuu pentru a nu se arde. Dupa ce se lichefiaza, se toarna in forma de copt si se inclina forma asa incat zaharul sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.12.2010, 00:14
la 07.12.2010, 02:59
la 07.12.2010, 08:25
la 07.12.2010, 09:15
la 07.12.2010, 09:53

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking