Budinca fina de macaroane cu branza Fagaras

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
25 Noi 2011 | 10828 vizualizari
Budinca fina de macaroane cu branza Fagaras

Ingrediente

  • 400gr paste spirale
  • 3cutii branza Fagaras cu smantana
  • 4oua
  • 150gr cascaval
  • 150gr telemea de vaca
  • 150gr telemea de oaie
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • unt
  • pesmet

Mod de preparare

Punem apa cu sare intr-o oala si lasam apa sa fiarba,adaugam pastele si le lasam pe foc cat timp scrie pe punga de paste.Le scoatem si le punem la scurs intr-o sita.

Radem telemeaua si branza fiecare separat.

Separam albusurile de galbenusuri la oua.Batem albusurile cu sare,piper si nucsoara dupa gust,adaugam galbenusurile,branza Fagaras,telemeaua si cascavalul ras(lasam putin cascaval pentru decor),apoi macaroanele si omogenizam bine,cu grija.

Ungem un vas termorezistent cu unt si tapetam cu pesmet(eu am uitat sa pun pesmetul caci ma tinea sotul de vorba si cand mi-am dat seama deja era prea tarziu :((),apoi rasturnam compozitia si dam la cuptor circa o ora.Cu vreo 15minute inainte sa fie gata presaram deasupra cascaval(eu am avut cascaval de Real care nu a vrut sa se mai topeasca :((( ) .Cu toate necazurile,a fost un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca fina de macaroane cu branza Fagaras" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciuperci cu cascaval la capac

Postat de RuxyRux

Ciuperci cu cascaval la capac

Eu zic ca iese doar o portie...e atat de bun preparatul incat n-o sa vreti sa-l impartiti cu nimeni! :))))) Ciupercile se spala, se usuca si se pun in tigaia incinsa cu gura in jos, la foc...

Citeste continuarea

Rosii pané

Postat de comanligia

Rosii pané

Se spala si se taie rosiile rondele,se sareaza si se pipereaza,apoi se bat ouale,se adauga sare,usturoi pisat,mararul si faina cat cuprinde ptr a obtine o compozitie nici moale nici tare.Se dau...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.11.2011, 08:00
arata tare bine si sunt si prima servita
la 25.11.2011, 08:42
fina finaaaaaaaaaaaaa
la 25.11.2011, 09:08
ce bine arata
la 25.11.2011, 09:21
buna buna
la 25.11.2011, 10:07
Mmmmmmmmmmmmmmm , chiar fina

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking