Ingrediente
- 2 oua
- 2 linguri ulei
- 150 gr pastrama de porc
- 200 gr iaurt
- 1 lingura faina
- 2 buc gogosar murat
- 1/2 pachet foi de placinta
- 1/2 pachet praf de copt
- 1 varf lingurita sare
- 15 gr unt pentru uns formele
Mod de preparare
Decongelam pachetul cu foi de placinta si il taiem pe jumatate.
Batem cele doua oua cu putina sare, apoi adaugam iaurtul, uleiul si faina amestecata cu praful de copt.
Taiem pastrama de porc in cubulete, gogosarul julien si le amestecam in compozitia cu iaurt.
Ungem niste forme de tarta sau de sufleuri, de care avem, cu putin unt si le umplem pe jumatate cu compozitia rezultata.
Taiem jumatatea de pachet cu foi de placinta in 4 parti si vom introduce foile, rasfirandu-le prin compozitie, lasand cateva colturi in afara pentru a se rumeni frumos.
Dam formele la cuptor pentru 30-35 de minute la 180 de grade.
Se pot servi alaturi de legume proaspete sau cu ketchup.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca pentru mic dejun, cu foi de placinta" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (45)
|