Ingrediente
- cca 400 g bureti vineciori
- 1 lingurita delikat
- piper alb
- cca 50 ml ulei
- 200 ml apa
- 6-7 catei de usturoi mai mici
Mod de preparare
Mai intai spalam bine buretii sub jet de apa sa cada toate impuritatile. Apoi ii asezam intr-un vas de ceramica, presaram delikat, piper, apoi adaugam uleiul si apa si dam la cuptor cca 30 min.
Curatam usturoiul si apoi il zdrobim, dupa 30 min scoatem vasul din cuptor si presaram usturoiul, mai lasam cca 10-15 min sa se patrunda si usturoiul.
Se scoate din cuptor si se presara patrunjel. Se mananca cu mamaliguta rece daca ei sunt calzi sau cu mamaliga calda daca ei sunt reci, sunt deliciosi oricum.....
Daca ti-a placut reteta noastra "Bureti vineciori cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|