Burger Angus

Postat de Satisfyyourcravings in Vita
28 Iul 2016 | 5208 vizualizari
Burger Angus

Angus este o specie de bovine care este clasata ca superioara datorita aspectului marmorat al carnii.

Ingrediente

  • 125 grame carne tocata Angus
  • sare, piper
  • 1 chifla
  • 1 felie branza Cheddar
  • salata iceberg pentru servit
  • cateva felii de rosii
  • cativa castraveti mici, murati
  • unt
  • sos picant, optional

Mod de preparare

Se amesteca carnea de vita cu sare si piper si se modelaza sub forma de chiftea nu foarte compacta. Se gateste pe un gratar fierbinte 4-5 minute pe parte, aduagand felia de branza peste burger, dupa ce aceasta a fost intors. 

Intre timp, se incalzeste chifla, apoi se taie longituninal in doua, iar interiorul se unge cu unt. 

Se prajesc feliile de chifla pe partile unse cu unt, pana devin crocante. 

Se aseaza burgerul, salata, feliile de rosii, castravetii si sosul picant, daca se foloseste, intre cele doua bucati de chifla si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger Angus" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Conopida cu carne

Postat de camelia75

Conopida cu carne

1.Curatati conopida, o desfaceti in buchetele,apoi o fierbiti in apa cu sare timp de 4 minute.O scurgeti bine de apa,o condimentati cu sare si piper, apoi o prajiti in ulei de masline(sau de...

Citeste continuarea

Escalop de vitel cu ciuperci si smantana

Postat de mihaelar63

Escalop de vitel cu ciuperci si smantana

Pulpa de vitel se feliaza in bucati subtiri care se bat usor cu batatorul de snitele . Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt . Ciupercile se scurg de lichidul in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.07.2016, 15:13
la 28.07.2016, 16:46
la 28.07.2016, 19:20
vreau si eu unul
la 28.07.2016, 20:28
la 28.07.2016, 21:30
Mmm, un burger vreau si eu!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking