Gulyas din tineret bovin

Postat de panacris in Vita
11 Apr 2014 | 12992 vizualizari
Gulyas din tineret bovin

Ei, după atâția ani de găteală, în sfârșit Zmeul cel mic, a fost super satisfăcut: ”Mama, ai făcut cel mai bun gulyaș de până acum!” Vă dați seama că m-a topit:D! De fapt, l-a savurat după o zi de muncă intensă la garaj sub ”bagheta” lui TataZmeu, normal că era tare înfometat :))) ! Chiar și așa m-a bucurat afirmația lui, așa că vă aduc și vouă rețeta ce l-a dat pe spate pe Zmeul cel mic ;) P.S.Toți Zmeii au savurat preparatul;), eu mai puțin că era tare picant :D

Ingrediente

  • carne de tineret bovin cca. 1400 g.,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei kapia 2 bucati,
  • morcov 1 bucată,
  • eros pista de la Univer 2-3 linguri,
  • ulei de floarea soarelui 50 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat.
  • boia de ardei dulce si iute,
  • cimbru, oregano, rozmarin,

Mod de preparare

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Intre timp se curata ardeii, morcovii, apoi se toaca marunt si se adauga la ceapa. Carnea se curata, se taie cubulete si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Se asezoneaza de sarepiper, boia si mirodenii, se completeaza cu cca. 1000 ml. apă, pasta  de roșii, Eros Pista și se lasa la fiert în oala minune, adică Kukta, cca. 60 de minute după ce a încput să fluiere. Se servește fierbinte ca atare au alături de diferite garnituri ;),  în cazul  nostru orez colorat :D. Spor și Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulyas din tineret bovin" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Retete similare

Friptura de vita cu cartofi noi la cuptor

Postat de privatelaura

Friptura de vita cu cartofi noi la cuptor

Spalam carnea, o taiem cuburi.  Luam un vas termorezistent sau o tava, asezam carnea, presaram un pic de sare cu condimente, turnam vinul si punem un pic de ulei masline.  Curatam...

Citeste continuarea

Tocana de vita

Postat de Ksenya

Tocana de vita

Intr-o tigaie incapatoare, turnam uleiul. Cand uleiul s-a incalzit, adaugam usturoiul si-l calim pana devine auriu spre maroniu. Il scoatem din tigaie si-l aruncam. Adaugam bucatile de carne...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.04.2014, 16:56
Ador tipula sta d emancare cu carne de vitel...Arata ff bine reteta ta!!bravo!!1
la 11.04.2014, 16:58
Apetisant!
la 11.04.2014, 17:33
Miam miam as manca o portie hai 2 ]
la 11.04.2014, 17:35
Imi plac tare mult genul asta de tocanite!!
la 11.04.2014, 17:44
Place, place!!!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking