Gulyas din tineret bovin

Postat de panacris in Vita
11 Apr 2014 | 13798 vizualizari
Gulyas din tineret bovin

Ei, după atâția ani de găteală, în sfârșit Zmeul cel mic, a fost super satisfăcut: ”Mama, ai făcut cel mai bun gulyaș de până acum!” Vă dați seama că m-a topit:D! De fapt, l-a savurat după o zi de muncă intensă la garaj sub ”bagheta” lui TataZmeu, normal că era tare înfometat :))) ! Chiar și așa m-a bucurat afirmația lui, așa că vă aduc și vouă rețeta ce l-a dat pe spate pe Zmeul cel mic ;) P.S.Toți Zmeii au savurat preparatul;), eu mai puțin că era tare picant :D

Ingrediente

  • carne de tineret bovin cca. 1400 g.,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei kapia 2 bucati,
  • morcov 1 bucată,
  • eros pista de la Univer 2-3 linguri,
  • ulei de floarea soarelui 50 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat.
  • boia de ardei dulce si iute,
  • cimbru, oregano, rozmarin,

Mod de preparare

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Intre timp se curata ardeii, morcovii, apoi se toaca marunt si se adauga la ceapa. Carnea se curata, se taie cubulete si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Se asezoneaza de sarepiper, boia si mirodenii, se completeaza cu cca. 1000 ml. apă, pasta  de roșii, Eros Pista și se lasa la fiert în oala minune, adică Kukta, cca. 60 de minute după ce a încput să fluiere. Se servește fierbinte ca atare au alături de diferite garnituri ;),  în cazul  nostru orez colorat :D. Spor și Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulyas din tineret bovin" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocăniţă cu carne de vită şi dovleac

Postat de ela2015

Tocăniţă cu carne de vită şi dovleac

Curăţăm carnea de pieliţe şi vinişoare şi o tăiem bucăţi potrivite (eu am tăiat-o bucăţi cât pentru o înghiţitură). Într-o tigaie înaltă punem uleiul....

Citeste continuarea

Friptura de vita

Postat de Dya

Friptura de vita

Se asaza rasolul intr-un vas de yena. Se unge rasolul cu ulei, se condimenteaza dupa gust cu piper, sare, chilli, busuioc si rozmarin si se intinde sucul de rosii, uniform, pe toata suprafata....

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.04.2014, 16:56
Ador tipula sta d emancare cu carne de vitel...Arata ff bine reteta ta!!bravo!!1
la 11.04.2014, 16:58
Apetisant!
la 11.04.2014, 17:33
Miam miam as manca o portie hai 2 ]
la 11.04.2014, 17:35
Imi plac tare mult genul asta de tocanite!!
la 11.04.2014, 17:44
Place, place!!!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking