Ingrediente
- 200 g naut boabe;
- mazare;
- 1 cartof dulce (copt);
- patrunjel;
- un catel de usturoi;
- piper rosu;
- 1 lingurita Delikat 100% natural – Chilli;
- chimion;
- sare roz de Himalaya.
- Suplimentar:
- chifle
- sos chilli dulce
- ou ochi
- rosii cherry
Mod de preparare
Totul incepe cu o seara inainte, cand trebuie pus nautul la hidratat in apa rece sau cel putin 4 ore inainte sa fie fiert.
Nautul hidratat se fierbe in jur de 2 ore in apa rece.
Se pun toate ingredientele intr-un blender si se amesteca bine.
Se formeaza burgerii, apoi se pun intr-o tava cu hartie de copt si se baga la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 40 min. Se lasa 25 min pe o parte si 15 min, pe cealalta.
Asamblarea burgerilor se face dupa plac.
Eu am folosit sos de chilli dulce, ou ochi si rosii cherry, taiate pe jumatate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Burger vegetarian" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|