Ingrediente
- 300 g carne de vita tocata
- 300 g carne de porc tocata
- 10 felii de cascaval hochland
- 1 cutie de rosii decojite in bulion
- sare/piper
- 50 g unt
Mod de preparare
Carnea de vita se amesteca cu cea de porc,se pun condimentele si se formeaza burgeri rotunzi si turtiti.Se pun pe o farfurie.
In tigaie punem untul si bucatiile de burgeri impreuna cu untul.Se lasa cate putin pe fiecare parte.(Eu am flosit 2 tigai pentru 8 bucati de burger,dar s-au restrans si am folosit dupa aia doar o tigaie.)
Rosiile decojite le bagam in robotul de bucatarie,le facem pasta si punem rezultatul in tigaie.Se acopera si se lasa la foc mic sa fiarba circa 15 minute.
Pe fiecare burger se pune cate o felie de cascaval,iar in sos mai punem 2 felii maruntite.
Se lasa pe foc pana se topeste cascavalul,iar sosul devine gros.
Se serveste cu cartofi natur
Daca ti-a placut reteta noastra "Burgeri cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (35)
|