Burrito cu Ciolan, la slow cooker Crock-Pot 5,7 L

Postat de AlexTeacher in Slow Cooker
8 Iun 2016 | 5469 vizualizari
Burrito cu Ciolan, la slow cooker Crock-Pot 5,7 L

Pentru ca slow cooking-ul e viata mea... :D    Credit Foto: Tudor Raiciu     

Ingrediente

    • Ciolan de porc afumat, cu os – 2 kg
    • Galbenus fiert – 1 buc
    • Galbenus crud – 1 buc
    • Ulei de floarea soarelui – 400 ml
    • Fresh de lamaie – 2 linguri
    • Mustar – 1 lingura
    • Usturoi – 4 catei
    • Hrean cu smantana – 4 linguri
    • Ardei iute – 4 buc
    • Fasole rosie (la conserva) – 8 linguri
    • Porumb fiert (la conserva) – 4 linguri
    • Castraveti murati – 4 buc
    • Ulei de masline – 2 linguri
    • Foi tortilla – 4 buc
    • Apa – 300 ml
    • Piper – dupa gust

Mod de preparare

  • Pune ciolanul in slow cooker Crock-Pot, stropeste-l cu putin ulei si adauga si apa in acesta;

  • Seteaza slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe functia de gatit „high” si timpul de 6 ore;

  • Taie castravetii rondele mai mari si ardeii iuti toaca-i marunt;

  • Pune ambele tipuri de galbenusuri intr-un castron, adauga fresh-ul de lamaie, putina sare si mustar deasupra;

  • Adauga treptat uleiul de floarea soarelui in timp ce amesteci constant cu mixerul;

  • Cand maioneza s-a inchegat adauga si usturoiul;

  • Odata ce ciolanul este gatit scoate-l pe un tocator si lasa-l sa se mai raceasca;

  • Rupe carnea de pe acesta si inlatura osul, soriciul si grasimea;

  • Unge foaia de tortilla cu maioneza, pune ciolanul si peste acesta adauga castraveti acri, ardei iuti, hrean, piper, fasole si porumb;

  • Strange bine foaia de tortilla si pune-o intr-o tigaie pe foc, cat s-o rumenesti putin pe fiecare parte;

Daca ti-a placut reteta noastra "Burrito cu Ciolan, la slow cooker Crock-Pot 5,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pui de curte pe pat de cartofi, preparat la slow cooker Crock-Pot

Postat de AdrianUdrea

Pui de curte pe pat de cartofi, preparat la slow cooker Crock-Pot

Se portioneaza carnea de pui si se clateste bine cu apa, se stropeste cu zeama de lamaie, apoi se lasa. Se curata usturoiul si se piseaza cu sare ca pentru mujdei, apoi se freaca, adaugand...

Citeste continuarea

Rulou de somon cu hribi si sos de alune de padure la slow cooker Crock-Pot

Postat de CulinaryRainbow

Rulou de somon cu hribi si sos de alune de padure la slow cooker Crock-Pot

   Pentru început am curățat carnea de somon îndepărtându-i pielița. Am tăiat-o pe mijloc astfel încât să obțin o bucată mai lunguiață. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.06.2016, 14:55
Delicios!
la 08.06.2016, 15:07
Aooleeeu, ce bine arata!!
la 08.06.2016, 15:17
bun rau
la 08.06.2016, 15:17
Super bunnnnn!!!!
la 08.06.2016, 17:40
Mai bine pun toate retetele tale la seif

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking