Burta de porc la gratar cu salsa picanta de nectarine si fasole cu usturoi

Postat de Satisfyyourcravings in Porc
8 Sep 2017 | 2826 vizualizari
Burta de porc la gratar cu salsa picanta de nectarine si fasole cu usturoi

Ingrediente

  • 2 nectarine (eu am folosit 3, dar au fost prea multe)
  • 2 bucati burta de porc
  • 1 chili
  • 1/2 legatura menta proaspata
  • 1 lingurita ghimbir proaspat ras
  • coaja si sucul de la 1/4 lime
  • 2 linguri sos dulce de soia (ketjap manis)
  • 1/2 lingurita otet
  • 2 catei de usturoi, pisati
  • ulei
  • 250 de grame de fasole pastai
  • 1 catel de usturoi
  • sare, piper

Mod de preparare

Nectarinele se taie cuburi mici. Se amesteca cu ghimbirul, chiliul tocat, menta, sucul si coaja de lime. Se lasa la marinat minim 30 de minute, in frigider.

Se amesteca ketjap manis cu 2 catei de usturoi pisati si otetul. Se marineaza bucatile de burta de porc in mixul obtinut anterior 30 de minute, in frigider. 

Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie grill si se prajesc feliile de carne, 3-4 minute pe parte, pana sunt gatite complet. 

Intre timp, se fierbe fasolea in apa sarata 4 minute, se clateste sub jet de apa rece, apoi se soteaza in putin ulei, impreuna cu restul de usturoi, 2 minute. 

Se servesc bucatile de porc cu salsa si fasolea pastai.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burta de porc la gratar cu salsa picanta de nectarine si fasole cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chiftelute in susan sau pesmet

Postat de mirela0911

Chiftelute in susan sau pesmet

Carnea tocata se pune intr-un bol. Cartoful se curata, se spala si se da pe razatoarea cu gauri mari. Se scurge bine de apa apoi se pune peste carne. Se mai adauga usturoiul pisat si oul. Se...

Citeste continuarea

Varza calita cu piept de porc afumat

Postat de Valclaudia

Varza calita cu piept de porc afumat

Spalam varza si o tocam. Cepele si ardeiul se curata, se spala, apoi se taie bucati. Slaninuta afumata se taie cubulete, pieptul de porc afumat se taie fasii. Punem bucatelele de slanina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.09.2017, 14:50
Burtă pe grătar 😍
la 08.09.2017, 18:27
la 08.09.2017, 19:55
la 08.09.2017, 23:05
Vai cum arata O nebunie de aroma si culoare
la 09.09.2017, 09:42
Waw!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking