Buseuri cu carne

Postat de Toamna07 in Aperitive / Garnituri
10 Oct 2012 | 9917 vizualizari
Buseuri cu carne

Aperitiv rapid,gustos si hranitor.

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj
  • 800 g carne tocata amestec(porc-vita)
  • 1 ceapa
  • 1 ou mare
  • 2 galbenusuri
  • marar(optional)
  • sare si piper
  • seminte de susan

Mod de preparare

Calim ceapa in putin ulei,adaugam carnea si amestecam bine pana este patrunsa .Nu mai adaugati ulei pentru ca o sa-si lase carnea grasime.
Asezonam cu sare si piper.Mararul il tocati marunt si-l adaugati peste compozitia de carne.

Dam la o parte de pe foc si lasam sa se racoreasca dupa care adaugam oul si amestecam.

Foaia de aluat se imparte in 3 bucati,pe lung,si in centrul fiecarei fasii,de sus pana jos,punem carne.Se formeaza un cilindru iar imbinarea foietajului o lipim cu galbenus batut.

Taiem cilindrul in bucati,pe care le ungem tot cu galbenus.

Presaram cu seminte de susan. Se coc pe hartie de copt la foc iute in cuptorul preincalzit.

Sunt atat de buneeee !:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Oua umplute cu pate de casa

Postat de AdrianUdrea

Oua umplute cu pate de casa

Se pun ouale la fiert in apa cu sare si otet si se lasa pe foc 8-10 minte de cand incepe apa sa fiarba. Apoi se scurge apa, se trec ouale prin jet de apa rece si se spala bine, dupa care se...

Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei si cascaval

Postat de Ina

Tarta cu dovlecei si cascaval

Spalam dovleceii si ii feliem fin, la robot ( sau de mana, avand grija ca feliie sa fie uniform de subtiri ). Nu este necesar sa indepartam coaja. Spargem ouale si separam albusurile de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.10.2012, 19:09
foarte bune, practice
la 10.10.2012, 22:06
ce idee grozava
la 10.10.2012, 22:11
bune bune
la 10.10.2012, 22:12
la 10.10.2012, 22:23
Ar trebui sa fac si eu ca am niste foietaj Foarte bune

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking