Ingrediente
Foaie:
- 5 oua
- 150 gr zahar
- 150 gr faina
Crema:
- 50 gr cacao
- 500 ml lapte
- 150 gr zahar
- 50 gr faina
- 5 galbenusuri
- coaja rasa de lamaie
Mod de preparare
Pregatim blatul pentru rulada:
Batem bine ouale cu zaharul pana devine crema alba si adaugam faina cu ferment pentru prajituri. Coacem pe foaie de copt in tava si apoi calda o rulam intr-un prosop.
Crema: Fierbem laptele;
Amestecam faina cu cacao si zaharul si adaugam galbenusurile. Turnam treptat laptele fierbinte. Se mai tine la foc putin pana se ingroasa.
- Ungem rulada cu aceasta crema si ornam in exterior, incercand sa imitam un trunchi de copac (vezi pozele)
Daca ti-a placut reteta noastra "Buturuga" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|