Cabanos in foietaj

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
23 Ian 2010 | 8703 vizualizari
Cabanos in foietaj

reteta este preluata de la leo flori , am facut-o si cu cremvusti . am postat -o ca prietenii sa o gaseasca mai usor .

Ingrediente

  • 1 pachet foi ptr . foietaj ,,M ..........."
  • 500 gr cabanos
  • mac
  • susan

Mod de preparare

  1. se desfac  cele doua foi din pachet [ operatiunea se efectueaza usor , foile find impaturate in folie ]
  2. fiecare foaie se imparte in 9 parti .
  3. in fiecare dreptunghi de foie se aseaza o bucata de cabanos si se ruleaza si se fac crestaturi.
  4. se  presara dupa preferinta cu mac, susan , sare sau chimen .
  5. se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor la 150 grade C pana se rumenesc .
  6. serviti calde sau reci cu mustar sau hrean razuit .
Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj

Postat de AdrianUdrea

Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat, apoi se despacheteaza si se folosesc foile cu ou batut cat sunt impachetate, fara a le intinde mai mult. Se ung foile cu ketchup, se presara chimen si...

Citeste continuarea

Aperitiv pachetele de primavara cu cabanos

Postat de Bunica

Aperitiv pachetele de primavara cu cabanos

Am folosit o foaie din aluatul foietaj. L-am lasat la decongelat si l-am intins putin cu sucitorul pentru a avea o foaie mai subtire. Foaia de aluat se imparte in patrate de 5/5 cm. Pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2010, 18:16
la 23.01.2010, 18:31
Rapid si bun! O sa fac si eu, este un aperitiv foarte interesant!
la 23.01.2010, 19:09
eu am vrut sa fac mai devreme cremvursti in foietaj dar nu am aluat si sa fac unul acum...mai bine ceva de aici,a mai ramas?
la 23.01.2010, 19:43
3 buc restul au luat drumul clujului la studenti
la 23.01.2010, 20:10
Si mie imi plac tare mult cabanosii in foietaj dar si crenvusii.
Arata foarte bine cei facuti de tine.
felicitari!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking