Cannelloni cu carne de pui

Postat de Irina in Pui
28 Oct 2015 | 7539 vizualizari
Cannelloni cu carne de pui

Pastele par a fi zilele acestea destul de mult in gandurile noastre, asa ca am pregatit si noi cannelloni la ceas de seara.

Ingrediente

  • 20 tuburi cannelloni
  • 1 piept de pui Agricola Bacau
  • 1 ceapa rosie
  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 1 pahar cu vin alb demisec
  • suc de rosii
  • 100 g parmezan ras
  • Pt sosul bechamel:
  • 50 g unt
  • 50 g faina alba
  • 900 ml lapte cald
  • sare

Mod de preparare

Dupa ce am pregatit toate ingredientele de care aveam nevoie pentru reteta de cannelloni cu pui, am trecut la prepararea ei.

Am pus o tigaie la incins, am turnat putin ulei si am adaugat carnea amestecand, apoi ceapa tocata marunt.

Am adaugat sare si piper, putin busuioc tocat si paharul cu vin. Cand carnea e bine patrunsa (ceea ce nu ii ia foarte mult timp) am adaugat si sucul de rosii. Dupa inca vreo cateva minute pe foc am oprit si am lasat la racit, inainte de umplerea tuburilor.

Sosul bechamel:

Am pus untul la topit intr-o tigaie, apoi am adaugat faina si laptele cald treptat, amestecand si iar turnand, pentru a obtine un sos fara cocoloase. Am adaugat putina sare la final. Gata si sosul! 

Acum trecem la asamblare:

Intr-un vas de portelan am turnat un start de sos bechamel. Peste el am adaugat tuburile de cannelloni umplute, apoi alt strat de bechamel si parmezan din belsug.

Daca vasul va permite, puteti aseza doua straturi de tuburi suprapuse, alternand bineinteles cu sosul bechamel si parmezanul ras. Ultimul strat va fi obligatoriu format din sos si parmezan ras.

Am pus vasul in cuptorul incins la 220 grade pentru 20 minute. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Canneloni

Postat de Criss

Canneloni

Se toaca marunt ceapa si usturoiul, se calesc in uleiul de masline, se adauga morcovul ras, carnea si ciupercile taiate cubulete, sare, piper, cimbru si pasta de rosii.  Pastele se fierb...

Citeste continuarea

Cannelloni cu sos bechamel

Postat de Steffy

Cannelloni cu sos bechamel

Compozitia pentru umplut: Sunca de pui o taiem cubulete si o amestecam cu carnea tocata. 100 g de cascaval dam pe razatoare si il punem in compozitia pentru umplut. Adaugam cele 2 oua si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.10.2015, 21:51
am venit la fix am simtit mirosul
la 28.10.2015, 21:52
Adevarat Mokuska, si eu am simtit aroma buna, am si venit!!! O bunatate!
la 28.10.2015, 21:55
Yummmm, ce bun!
la 28.10.2015, 22:55
Ce prezentare frumoasa. Reteta ta banuiesc ca este superba.
la 28.10.2015, 23:06
buni buni

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking