Cannelloni cu carne de vitel

Postat de Bucataras in Cannelloni
23 Sep 2016 | 6575 vizualizari
Cannelloni cu carne de vitel

Azi am bagat la cuptor Cannelloni umpluti cu carne de vitel… Cea mai buna cina pentru diseara.

Ingrediente

Sos Bechamel:

  • 80 gr unt
  • 60 gr faina
  • 800 ml lapte
  • 50 gr parmezan ras
  • sare
  • piper
  • un sfert de nucsoara rasa

Umplutura:

  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • un morcov
  • sare si piper
  • 1 lingurita
  • oregano uscat
  • 500 gr carne tocata de vitel
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 200 ml vin rosu
  • 250 gr rosii in bulion
  • 200g cannelloni
  • 50 gr parmezan ras
  • 3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

  1. Da pe razatoarea cu ochiuri mici morcovul si ceapa
  2. Pune uleiul de masline intr-o tigaie si caleste-le putin. Adauga usturoiul si carnea de vitel
  3. Dupa ce carnea isi schimba culoarea, adauga sare si piper dupa gust si oregano uscat.
  4. Dupa 5 minute adauga vinul rosu si lasa sa fiarba pana se evapora.
  5. Adauga pasta de tomate si rosiile in bulion, amesteca usor si lasa sa fiarba cu capac, cam 20 de minute. Opreste focul si lasa sa se raceasca putin.
  6. Pentru sosul bechamel topeste untul intr-o craticioara, adauga faina si amesteca usor cu un tel pana incepe sa se desprinda de pe fundul vasului.
  7. Adauga apoi laptele, putin cate putin si amesteca in continuu cu telul, ca sa nu se formeze cocoloase.
  8. Adauga la final sare si piper dupa gust, nucsoara proaspat rasa si parmezan.
  9. Pregateste o tava dreptunghiulara si pune doua polonice de sos bechamel, umple apoi cannelloni cu sosul de carne si asaza-i in tava
  10. Toarna deasupra restul de sos bechamel, presara parmezan ras si acopera tava cu folie de aluminiu.
  11. Pune tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, cam 40 de minute. Inainte cu 10 minute scoate folia de aluminiu si lasa sa se rumeneasca usor deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cannelloni cu carne de curcan

Postat de Ela68

Cannelloni cu carne de curcan

1. Ceapa tocata marunt, usturoiul taiat si morcovul ras se calesc in putin  ulei, dupa care se adauga carnea si se lasa pana se evapora complet apa rezultata. Punem apoi rosiile, sarea,...

Citeste continuarea

Cannelloni cu ricotta si spanac

Postat de caroline

Cannelloni cu ricotta si spanac

Spanacul il spalam si il punem la fiert in apa fierbinte cu sare . Cand a fiert , il punem intr-o sita astfel incat sa se scurga bine de apa de fierbere .  Punem o tigaie cu putin ulei ,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.09.2016, 13:58
la 23.09.2016, 13:59
ce bine arata!
la 23.09.2016, 13:59
Tare bun!
la 23.09.2016, 14:13
imi plac tare mult
la 23.09.2016, 14:43
fata mea le adora

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking