Cannelloni cu ciuperci

Postat de andaoana in Cannelloni
6 Mar 2014 | 6918 vizualizari
Cannelloni cu ciuperci

Inainte de dejun vin si e cu o reteta

Ingrediente

  • 1 pachet canelonii (400 gr)
  • 500 gr ciupercute
  • 250 gr carne tocata amestec
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 250 gr cascaval
  • 2 oua
  • 500 gr rosii decojite din conserva
  • sare
  • piper
  • zeama de la o jumate de lamaie
  • Pt servit : smantana

Mod de preparare

Curatam morcovul si ceapa si le dam pe razatoarea mica .

400 gr ciuperci le tacam cu robotul sau cu masina de carne, restul le lasam (o sa le punem deasupra)

Intr-un vas punem ciupercile tocate, carnea tocata, morcovul si ceapa razuite , sare , piper , rosiile decojite din conserva . Pe toate le framantam bine pana cand se amesteca uniform . Eu le-am framantat cu mana , dar se poate si cu o lingura . O sa obtineti un aluat mai moale .

Pregatim o tava antiaderenta si pornim cuptorul la 180 grade.

Luam cate o bucata de canelonii si o umplem cu aluatul format mai sus . Asezam in tava culacat unul langa altul. Procedam la fel pana trminam toate bucatile de umplut.

Daca va ramane aluat il punem deasupra . Peste punem ciupercile ramasa intregi si stropim cu zeama de lamaie .

Dam la cuptor cam 20 minute.

Dupa acest timp scoatem tava din cuptor si presaram deasupra cascavalul razuit , si dam din nou la cuptor pana cand se topeste cascavalul si prinde putina culoare .

Eu am mai lasat putin cascaval razuit s ail presar peste in momentul servirii , dar este optional.

 

Se servesc calde cu smantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cannelloni

Postat de caroline

Cannelloni

Preparam umplutura:   1.  Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt. Morcovii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi mici. 2.  Punem o tigaie la foc...

Citeste continuarea

Cannelloni cu carne de porc

Postat de mena29

Cannelloni cu carne de porc

Curatam si spalam ceapa dupa care o tocam marunt.Intr-o tigaie pune uleiul sa se incinga,adaugam ceapa,sucul de rosii, pasta de ardei,ardeiul iute si le calim foarte usor. Adaugam carnea tocata si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2014, 12:05
Buni...
la 06.03.2014, 12:05
la 06.03.2014, 12:15
bune
la 06.03.2014, 12:15
Pot veni la tine la masa?Tare bune pastele tale!
la 06.03.2014, 12:18

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking