Ingrediente
- cannelloni
- 2 linguri ulei de masline
- 1 punga mix fructe de mare
- 2 catei de usturoi
- 1 chilly
- 1/2 pahar vin alb
- 1 rosie
- 100 g unt
- 1 lingura faina
- lapte
- nucsoara
- sare
- piper
- busuioc verde
Mod de preparare
In tigaia cu ulei,calim usturoiul adaugam ardeiul iute intreg sau taiat, fructele de mare taiate,rosia cubulete,vinul,busuiocul verde taiat,lasam pe foc cateva minute pana scade,condimentam dupa gust iar dupa ce s-au racit putin,umplem pastele.
In acest timp,facem sosul bechamel cu unt topit,faina si lapte adaugat cate putin amestecand continuu,condimentam cu sare,piper,nucsoara,punem jumatate in tava,cannelloni umplute cu fructele de mare,deasupra restul de sos si lasam la cuptor 20-30min
Servim imediat!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|