Ingrediente
- 15 bucati canelloni
- un piept de pui
- 400 gr ciuperci
- 2 bucati de praz
- un ardei capia rosu
- 250 gr bacon
- 2 oua mari
- 3-4 linguri cu smantana
- 500 gr cascaval Delaco
- sare si piper dupa gust
- 150 ml suc de rosii
Mod de preparare
Taiem pieptul de pui in fasii subtiri si le rumenim usor (in una-doua linguri cu ulei). Adaugam baconul, prazul, ardeiul capia si ciupercile feliate, amestecand ocazional, pentru a evita prajirea excesiva.
Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Luam vasul de pe foc si lasam carnea impreuna cu legumele sa se raceasca usor.
Adaugam ouale si smantana, jumatate din cantitatea de cascaval (ras) si omogenizam.
Cu aceasta compozitie umplem canelloni (cu ajutorul unei lingurite).
Ii asezam intr-un vas uns, adaugam sucul de rosii si restul de cascaval ras.
Dam vasul la cuptor pana ce se rumeneste frumos. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|