Canneloni cu carne

Postat de mimmi in Cannelloni
23 Aug 2011 | 5197 vizualizari
Canneloni cu carne

Ingrediente

  • 15 foi lasagna
  • 500 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • patrunjel verde
  • cas
  • rosii
  • busuioc
  • sare,piper
  • ulei
  • 1 ou
  • 250 g smantana

Mod de preparare

Calim ceapa si ardeiul taiate marunt in putin ulei, adaugam carnea tocata si le calim impreuna cca 5-10 minute. Condimentam cu sare si piper si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit adaugam un ou si patrunjel verde tocat.

Punem o oala cu apa si putina sare la fiert si cand da in clocot adaugam foile de lasagna, pe rand,dupa care le scoatem pe o farfurie. Punem intr-un capat de lasagna o lingura plina cu amestec de carne si rulam incet sa nu iasa compozitia. Ungem o forma cu ulei sau unt si punem rulourile in forma.

Deasupra intindem uniform smantana, taiem rosiile felii si peste razalim cas. Presaram putin busuioc si dam la cuptor pentru cca 30 de minute. Servim cald.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Canneloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Canneloni

Postat de Criss

Canneloni

Se toaca marunt ceapa si usturoiul, se calesc in uleiul de masline, se adauga morcovul ras, carnea si ciupercile taiate cubulete, sare, piper, cimbru si pasta de rosii.  Pastele se fierb...

Citeste continuarea

Cannelloni cu carne

Postat de ela

Cannelloni cu carne

Punem rosiile in sos intr-o craticioara pe foc si adaugam sare,busuioc si oregano dupa gust.Lasam sa dea cateva clocote.Adaugam 100ml apa si mai lasam sa dea cateva clocote. Carnea tocata o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.08.2011, 16:43
bun bun
la 23.08.2011, 17:37
la 23.08.2011, 17:58
deliciu
la 23.08.2011, 18:43
faina
la 23.08.2011, 20:39
foarte bun

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking