Capellini cu sos de smantana si praz

Postat de AnyCostescu in Paste
17 Dec 2013 | 4410 vizualizari
Capellini cu sos de smantana si praz

Ingrediente

  • 1 bucata praz
  • 200 g kaizer afumat
  • 150 g capellini
  • ulei pt calit
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat

Mod de preparare

Punem pe foc o oala cu apa si o lingura de sare. Cand incepe sa fiarba adaugam pastele si le lasam circa 5 minute.

Prazul se taie bucatele si se pune la calit.

Se adauga kaizerul taiat bucati si se calesc impreuna pentru circa 5 minute. Se condimenteaza cu sare ,piper si usturoi .

Peste kaizer si praz punem 5 linguri de smantana si lasam sa fiarba impreuna totul 2 minute.

Dupa ce au fiert pastele ,le scurgem si le punem in farfurii, si punem deasupra sosul.

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Capellini cu sos de smantana si praz" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Paste gratinate cu ton si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Paste gratinate cu ton si mozzarella

Puneti intr-o oala apa la fiert cu putina sare. Cand da in clocot, dati drumul pastelor. Amestecati din cand in cand, le fierbeti 8-10 minute. Dupa ce au fiert, le rasturnati intr-o sita. Cat timp...

Citeste continuarea

Gnocchi facuti in casa cu sos alb cu praz si ciuperci brune

Postat de simona72

Gnocchi facuti in casa cu sos alb cu praz si ciuperci brune

Sos: Se pune uleiul la incins intr-o tigaie mare sau una tip wok. Se adauga baconul taiat fasii si se prajeste 2-3 minute. De la praz, se foloseste partea alba si foarte putin din partea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.12.2013, 13:50
bun bun
la 17.12.2013, 13:53
Păi da, cu praz zici tu, dar e doar un fir, mai bine spuneai cu kaizer, că-i mai mult.
la 17.12.2013, 13:54
la 17.12.2013, 14:04
multumesc
la 17.12.2013, 14:04
padre depinde ce fir prazii mei sunt destul de marisori

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking