Cappelletti in crema cu nuca

Postat de caroline in Paste
13 Aug 2015 | 3801 vizualizari
Cappelletti in crema cu nuca

Ingrediente

  • 500 g cappelletti cu prosciutto crudo
  • 150 g suc de rosii
  • 200 ml smantana
  • 1\2 ceapa
  • 30 g nuca
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa curatata o tocam marunt si o punem la calit in putin ulei (pentru un gust mai bun, caliti ceapa in 30 g unt).

Adaugam apoi sucul de rosii  si amestecam cu o lingura de lemn. Punem sare dupa gust si lasam la foc potrivit pentru 10 minute. 

Luam tigaia de pe foc, punem smantana si amestecam bine.

Punem din nou tigaia pe foc, presaram piper si dam la foc mic lasand ca sosul sa ajunga la consistenta dorita .

Separat tocam marunt nucile si le adaugam in tigaia cu sos.

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa incepe sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le fierbem pentru 5 minute (sau in functie de pasta folosita, conform indicatiilor de pe ambalaj) .

Cand sunt gata, se scurg de apa in care au fiert si se pun in tigaia cu sos. Se amesteca usor si se servesc calde.

Pofta buna !  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cappelletti in crema cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (37)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Macaroane cu branza Cheddar si rosii

Postat de Satisfyyourcravings

Macaroane cu branza Cheddar si rosii

Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga faina si se amesteca frecvent pana devine o pasta. Se adauga usturoiul taiat felii si se lasa pana cand usturoiul incepe sa se caramelizeze. Se adauga...

Citeste continuarea

Paste cu spanac si gorgonzola

Postat de rocsi_1612

Paste cu spanac si gorgonzola

Intr-o cratita puneti apa cu sare. O transferati pe foc, iar cand apa clooteste, dati drumul pastelor si le fierbeti, atat cat scrie pe ambalaj. Cand sunt gata, le scurgeti de apa, dar pastrati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.08.2015, 11:14
Delicios!
la 13.08.2015, 11:14
Laura
la 13.08.2015, 11:15
interesant
la 13.08.2015, 11:29
Dada,interesant!
la 13.08.2015, 11:34
Motan

Vezi toate comentariile (37)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking