Capsuni trase in ciocolata

Postat de SanatateAcasa in Dulciuri
20 Mai 2012 | 4064 vizualizari
Capsuni trase in ciocolata

Cand vine vorba de fructe, nu ma pot hotara foarte usor care imi place mai mult. As alege zmeura pentru delicatete, izul fresh si modul spectaculos in care da culoare sosurilor, as inclina si pentru ananas, care este atat de zemos si sanatos. Nu as spune nu nici merele care iti astampara setea, nu mi-as permite sa trec absente nici smochinele cu dulceata lor si modului spectaculos in care te ajuta sa slabesti. Sau sa uit de portocalele a caror aroma se imprastie in toata camera. Dar poate cel mai mult nu mi-as dori sa uit de capsuni. Capsunile sunt printre preferatele mele. ma inspira in multe deserturi si bauturi. Sunt poate cele mai iubite fructe, pentru ca a lor forma este una sugestiva, de inima, ramanand pentru multi fructele indragostilor. Nu de mirare combinatia de frisca, capsuni si sampanie este una senzationala. Dar astazi vreau sa schimb un pic ingredientele din reteta clasica de capsuni, sampanie si frisca, astazi vreau sa aduc in discutie ciocolata.

Ingrediente

  • Pentru aceasta reteta aveti nevoie de
  • 7 capsuni mari, zemoase si dulci, cu tot cu codite si frunze,
  • 2 lingurite cu margarina fara sau cu foarte putine grasimi trans sau pregatita in casa,
  • 2 lingurite cu pudra de cacao de cea mai buna calitate
  • 4 lingurite cu zahar brun.

Mod de preparare

Ingredientele pentru ciocolata se freaca, astfel incat sa se obtina dulcea ciocolata. Se pune vasul intr-un altul cu apa fiarta, ca sa se inmoaie. Se prinde cate o capsuna de codita si se scufunda in ciocolata, apoi se ridica imediat. Se procedeaza asa cu toate capsunile, apoi se pun pe un platou rece si se introduc in frigider, unde vor sta mai mult timp.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni trase in ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

La multi ani,Bunica!

Postat de Creatsa

La multi ani,Bunica!

Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza galbenusurile cu jumatate din zahar si esenta de vanilie pana isi dubleaza volumul,devin cremoase si se deschid la culoare apoi adauga uleiul....

Citeste continuarea

Tort cu crema de cafea si brandy

Postat de Constelatialeu

Tort cu crema de cafea si brandy

Blat: Albusurile batute spuma tare cu un praf de sare.Galbenusurile cu zaharul le mixam pana se topeste zaharul,adaugam faina si cacaoa cernute.Omogenizam bine si apoi adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.05.2012, 15:23
prima servita
la 20.05.2012, 15:33
Delicioase capsunile in ciocolata
la 20.05.2012, 15:39
Deja inghit in sec
la 20.05.2012, 17:16
la 20.05.2012, 17:47
Wauuuuu imi placeeee

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking