Carnati cu afumatura by Ruxy

Postat de RuxyRux in Mezel de casa
6 Ian 2011 | 7167 vizualizari
Carnati cu afumatura by Ruxy

Am sa incep prin a va spune ca sunt cei mai buni carnati pe care i-am mancat vreodata...au iesit fara cusur...

Ingrediente

  • 1750 fleica porc
  • 1450 pulpa porc
  • 1 kg si 100 gr de afumatura ( aici fiecare pune cum si ce doreste, kaiser, muschi, slanina, pastrama etc si toate obligatoriu bine afumate)
  • 3 capatani usturoi
  • 4 linguri sare
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite ienibahar macinat
  • 3 lingurite boia dulce( cine ii vrea mai condimentati inlocuieste o lingurita, cu boia iute)
  • 1 lingurita si jumatate piper
  • 10 m de mate spalate si curatate( se gasesc cu usurinta si gata de preparat)

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie bucati apoi toaca impreuna cu usturoiul, se amesteca   cu condimentele, uleiul si se framanta bine o pasta impreuna cu apa( din ochi). Se trece apoi la umplerea carnatilor( dureaza ceva) si gata...ne bucuram de cei mai deliciosi carnati mai ales cand ne dorim carnati afumati si nu avem afumatoare......e cea mai grozava solutie...

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati cu afumatura by Ruxy" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cotlet de porc facut rulada, fiert in vin cu mirodenii

Postat de simona72

Cotlet de porc facut rulada, fiert in vin cu mirodenii

Bucata de carne se spala si se zvanta. Cu un cutit cu lama mare se taie carnea in asa fel incat sa obtinem o felie de carne intrega, groasa de 1 cm. Poate va ajuta pozele...incepeti sa taiati pe...

Citeste continuarea

Carnati de casa

Postat de Dya

Carnati de casa

Carnea se toaca, se adauga condimentele si usturoiul pisat si se omogenizeaza compozitia.  Se lasa la rece, peste noapte, intr-un vas acoperit, pentru a se aromatiza uniform.  Daca este...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.01.2011, 15:45
arata bine si sunt sigur buni
la 06.01.2011, 15:47
alti carnati eu nu vreau dar las furcile
la 06.01.2011, 16:12
astia merg cu piure de cartofi cu parmezan
la 06.01.2011, 16:44
na cu nu numai eu fac carnati .....Ruxy, sunt deliciosi................
la 06.01.2011, 16:50
m-am intors .......ce credeati ca scapati de mine asa usor ...............m-am intors sa concluzionez .................Ruxy a facut carnati,Kamy a facu oua............combinatie buna

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking