Carnati de casa

Postat de Oana in Mezel de casa
25 Dec 2009 | 19833 vizualizari
Carnati de casa

Niciodata de pe masa de Craciun nu lipsesc acesti deliciosi carnati de casa.

Ingrediente

  • 3 kg pulpa din fata de porc (degresata)
  • 5 capatani de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • mate de porc pt. carnati

Mod de preparare

Cum prepar eu carnati de casa:

Carnea se toaca, apoi se amesteca cu usturoiul pisat si condimentele dupa gust, apoi se framanta bine cu o cana de apa sau supa de oase. Se umplu matele, se leaga la capete formandu-se carnati de casa dupa marimea dorita.

Se lasa carnatii de casa la uscat la loc cald, 48 de ore.

Apoi se lasa la uscat la loc rece, afara, sau se pun in congelator.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fantezie de purcel

Postat de MotanLaOale

Fantezie de purcel

Iata cum se prepara Fantezie de purcel Carnea se taie bucati potrivite mai mici.  Carnatii se taie la 2 cm.  Costita se taie cuburi mai mari.   Se pune uleiul intr-o...

Citeste continuarea

Tocana de cartofi si carnati de casa

Postat de mihaelar63

Tocana de cartofi si carnati de casa

Carnatii se feliaza si se pun la prajit in ulei. Ceapa trebuie maruntita . Cand ceapa incepe sa devina sticloasa se condimenteaza cu pasta de ardei iuti , si boia ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.12.2009, 23:10
hihi. reteta nr 300
la 25.12.2009, 23:23
Felicitari Oana. Meriti un premiu.
la 25.12.2009, 23:40
Catalin, sa-i dai Oanei un premiu !
la 26.12.2009, 09:24
oh, si eu am facut carnati in casa anul asta... ai tai sunt mai frumosi... tu tot pe balcon ii pui la uscat?
la 26.12.2009, 11:03
Hi, hi Miha, pai am primit multe premii si mai ales cadouri, ce sa mai cer? @Ionix, da. Initial ii usuc in bucatarie, langa aragaz, apoi in balcon. Dupa care ii portionez si ii pun in congelator

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking