Carnati a la Pana

Postat de panacris in Mezel de casa
21 Dec 2011 | 13619 vizualizari
Carnati a la Pana

Anul acesta am taiat porcul de pe lista, din motive medicale, nu financiare!!! Va prezint ce carnati delciosi am facut anul trecut, cantitatea ingredientelor, ramane la latitudinea consumatorilor!!!!!!!

Ingrediente

  • pulpa de porc dezosata
  • sorici de porc
  • slanina
  • usturoi
  • sare iodata
  • boia dulce de ardei
  • boia iute de ardei
  • piper macinat
  • cimbru
  • intestine subtiri de porc
  • ceapa galbena 

Mod de preparare

Carnea de porc, slanina si soricul proaspat se da prin masina de tocat carne. Usturoiul se curata se bate in piulita, apoi se stoarce prin tifon, doar zeama obtinuta se pune in amestecul de carne. Se asezoneaza carnea cu sare, piper, boia dulce si iute de ardei si cimbru. Intestinele de porc curatate si spalate se pun intr/un bol cu apa si se freaca cu ceapa curatata si taiata felii. Se limpezesc si se pregatesc pentru umplere. Dupa ce au fost umplute intestinele cu amestecul de carne, se lasa la uscat pentru 1 zi, apoi se pun la afumat. Spor la treaba!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati a la Pana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cârnați la garniță ( conservați în untură)

Postat de panacris

Cârnați la garniță ( conservați în untură)

Untura se prepară conform rețetei http://www.bucataras.ro/retete/jumari-la-multicooker-67580.html, Slănina proaspătă tăiată mărunt se pune în vasul aparatului Multicooker de...

Citeste continuarea

Paste cu ciuperci si carnati

Postat de pusikmea

Paste cu ciuperci si carnati

Punem spaghetele la fiert in apa cu sare, respectam timpul de fierbere indicat pe fiecare pachet.  Dupa ce le-am fiert le clatim cu apa rece ( nu dam drumul din prima la apa rece, ci la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.12.2011, 19:47
Vaaaai! M-ai facut sa plang, amintindu-mi cum era cand taiam porcul si fiecare membru al familiei ( inclusiv tatal, pe care l-am pierdut anul asta) avea munca lui bine stabilita . Eu turnam apa fierbinte la curatatul porcului, taiam carnea pentru tocat , faceam tobele si lebarul, curatam matele...
Multumesc pentru pozele astea!
la 21.12.2011, 19:55
super , ma palit si pe mine nostalgia, tare as vrea sa fiu in ro , la traditiile noastre frumoase , numai in tara noastra sunt niste traditii foarte frumoase
la 21.12.2011, 19:57
faine poze,mi-ai facut pofta de carnati de casa
la 21.12.2011, 20:10
Multumesc. Ina imi poare rau pentru pierderea tatalui, dar n/ai ce face viata merge inainte. Eu am vrut doar sa reamintesc cum se pregateste porcul natural, in toata splenadoarea lui, daca se poate spune asa!!!
la 21.12.2011, 20:13
bravo gospodina noastra!!!

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking