Ingrediente
- 4 kg pulpa de porc
- 2 kg fleica
- 1/2 kg usturoi
- 200 g cimbru uscat
- o lingura cu piper macinat
- 2-3 linguri cu sare de bucatarie
- 4 linguri cu ardei iute rosu, macinat
- 10 m de mate pentru umplut
Mod de preparare
Carnea se toaca, se adauga condimentele si usturoiul pisat si se omogenizeaza compozitia. Se lasa la rece, peste noapte, intr-un vas acoperit, pentru a se aromatiza uniform. Daca este necesar, se pot forma si praji chiftelute, pentru a va hotari la gustul final.
Dupa caz, se mai pot adauga condimentele dorite. Matele curatate bine, se umplu apoi cu pasta/compozitia formata si se modeleaza carnatii, pe care ii vom lasa apoi sa se usuce, la rece.
Sa aveti spor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|