Carnati Th­ü­rin­ger cu gratin de cartofi dulci cu branza albastra

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne
2 Iul 2016 | 2319 vizualizari
Carnati Th­ü­rin­ger cu gratin de cartofi dulci cu branza albastra

Ingrediente

  • 4 carnati Th­ü­rin­ger
  • 600 grame cartofi dulci
  • 60 grame branza albastra
  • 1 lingura ulei
  • 1 mar verde (Granny Smith)
  • 2 fire de ceapa verde
  • 150 de grame mix de frunze de salata si morcovi julienne
  • 150 grame varza tocata julienne
  • Pentru dressing:
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet din vin alb
  • o lingurita mustar Dijon
  • sare, piper

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Se amesteca toate ingredientele pentru dressing. 

Se taie ceapa rondele.

Se spala cartofii foarte bine si se taie in felii longitudinale cu grosimea de 1 cm. Se aseaza intr-un singur strat intr-o tava pentru cuptor. Se presara cu sare si piper si se ung cu ulei. 

Se gatesc 20 de minute, in cuptor. 

Intre timp, se taie marul in sferturi si se indeparteaza cotorul. Se taie apoi in felii si se amesteca cu frunzele de salata, varza si dressingul. 

Dupa cele 20 de minute, se presara cartofii cu branza albastra si rondele de ceapa verde.

Se mai lasa 5 minute la cuptor. 

Se gatesc carnatii 9 minute, pe un gratar fierbinte. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati Th­ü­rin­ger cu gratin de cartofi dulci cu branza albastra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Varza calita cu afumatura

Postat de Valclaudia

Varza calita cu afumatura

Ceapa si ardeii se curata, se toaca si se calesc cateva minute. Adaugam varza spalata si tocata la cutit, afumatura clatita sub jet de apa rece, foaia de dafin, boabele de mustar si de piper...

Citeste continuarea

Chiftele cu susan

Postat de sufletista

Chiftele cu susan

Intr-un bol amestecam carnea cu ou, pesmet, condimente dupa gust si dam la rece 30 min. Cu mainele umede, formam chiftelutele, le asezam pe un tocator. Batem ouale cu un praf de sare. In...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.07.2016, 22:56
la 02.07.2016, 23:27
bun
la 03.07.2016, 00:23
Super!
la 03.07.2016, 10:28
Bun!
la 03.07.2016, 12:15

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking