Carne cu ciuperci la cuptor si legume la tigaie

Postat de Valclaudia in Porc
20 Mar 2016 | 5145 vizualizari
Carne cu ciuperci la cuptor si legume la tigaie

Ingrediente

  • 4 felii ceafa de porc
  • 4 felii piept de porc marinat
  • 250 gr. ciuperci champinion
  • 2 ardei kapia
  • sare si piper dupa gust
  • 1 broccoli
  • 2 morcovi fierti in supa
  • 2 buc.patrunjel fierte in supa
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Curatam si spalam ciupercile, apoi le feliem.

Curatam si spalam ardeii kapia, apoi ii taiem bucati.

Asezam bucatile de carne in tava cuptorului, adaugam ciupercile si ardeii, presaram sare si piper dupa gust, acoperim tava cu staniol, o dam la cuptor pentru 60 minute.

Dupa acest timp indepartam staniolul si mai lasam inca 15 minute carnea in cuptor sa se rumeneasca frumos.

Desprindem buchetelele de broccoli, le asezam in tigaie.

In jurul lor asezam rondele de morcov si patrunjel fierte in supa, bucati de ardei kapia.

Adaugam putin ulei de masline, sare si piper dupa gust, acoperim tigaia si lasam sa se gateasca legumele la foc potrivit cca 20 minute.

Servim carnea gatita la cuptor alaturi de legumele innabusite la tigaie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne cu ciuperci la cuptor si legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocanita de Porc cu Bere si Legume (Reteta Video)

Postat de Ina75

Tocanita de Porc cu Bere si Legume (Reteta Video)

Taiem carnea de porc in felii subtiri. Taiem ardeiul in fasii si castraveciorii murati in rondele. Tocam marunt ceapa. Taiem rosiile in felii si le scoatem semintele. Pregatim aragazul si...

Citeste continuarea

Spanac cu sos de smantana

Postat de merisor67

Spanac cu sos de smantana

Curatam spanacul de partea radacinoasa, il spalam bine si il oparim in apa clocotita cu o lingurita de sare, pentru cateva secunde, apoi il scurgem si il tocam in fasii mai mici. Feliem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.03.2016, 11:40
buna buna
la 20.03.2016, 11:47
foarte bine arata si sigur e delicioasa!
la 20.03.2016, 13:08
Yummiiii!
la 20.03.2016, 13:53
Ce bună!
la 20.03.2016, 14:10
Ce colorat si gustos

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking