Carne cu ciuperci la cuptor si legume la tigaie

Postat de Valclaudia in Porc
20 Mar 2016 | 5123 vizualizari
Carne cu ciuperci la cuptor si legume la tigaie

Ingrediente

  • 4 felii ceafa de porc
  • 4 felii piept de porc marinat
  • 250 gr. ciuperci champinion
  • 2 ardei kapia
  • sare si piper dupa gust
  • 1 broccoli
  • 2 morcovi fierti in supa
  • 2 buc.patrunjel fierte in supa
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Curatam si spalam ciupercile, apoi le feliem.

Curatam si spalam ardeii kapia, apoi ii taiem bucati.

Asezam bucatile de carne in tava cuptorului, adaugam ciupercile si ardeii, presaram sare si piper dupa gust, acoperim tava cu staniol, o dam la cuptor pentru 60 minute.

Dupa acest timp indepartam staniolul si mai lasam inca 15 minute carnea in cuptor sa se rumeneasca frumos.

Desprindem buchetelele de broccoli, le asezam in tigaie.

In jurul lor asezam rondele de morcov si patrunjel fierte in supa, bucati de ardei kapia.

Adaugam putin ulei de masline, sare si piper dupa gust, acoperim tigaia si lasam sa se gateasca legumele la foc potrivit cca 20 minute.

Servim carnea gatita la cuptor alaturi de legumele innabusite la tigaie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne cu ciuperci la cuptor si legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Escalop de porc cu ciuperci brune

Postat de mirela0911

Escalop de porc cu ciuperci brune

Se spala carnea apoi se taie in felii (mi-au iesit 9 felii) si se bat usor cu ciocanul. Se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se pun...

Citeste continuarea

Cotlet marinat la gratar si garnitura de cartofi cu malai

Postat de rocsi_1612

Cotlet marinat la gratar si garnitura de cartofi cu malai

Cotletul: Spalam feliile de cotlet, le tamponam cu un servet si le batem putin cu ciocanul de snitele. Intr-un bol pregatim marinata: curatam usturoiul si il pisam. Punem mustarul, mierea,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.03.2016, 11:40
buna buna
la 20.03.2016, 11:47
foarte bine arata si sigur e delicioasa!
la 20.03.2016, 13:08
Yummiiii!
la 20.03.2016, 13:53
Ce bună!
la 20.03.2016, 14:10
Ce colorat si gustos

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking