Carne de gaina cu piure si sos de visine

Postat de mirela0911 in Pui
21 Mar 2011 | 6855 vizualizari
Carne de gaina cu piure si sos de visine

Un sos dulce acrisor care, zic eu, merge tare bine cu carnea de gaina fiarta, nu prajita.

Ingrediente

  • carne de gaina fiarta
  • un compot de visine 800g
  • 3 lg ulei
  • 2 lg faina
  • sare, zahar dupa gust

Mod de preparare

Intr-o craticioara se pune uleiul si faina si se amesteca pana la omogenizare la foc mic sa nu se arda. Se adauga zeama de la compotul de visine treptat amestecandu-se continuu sa nu faca cocoloase. Dupa ce s-a pus toata zeama se mai lasa pe foc sa dea cateva clocote si se pune sare si zahar dupa gust (eu nu am pus nimic pt ca mi-a placut asa cum a iesit). Se ia de pe foc si se pun si visinele.

Se serveste alaturi de cartofi piure si carnea fiarta ( eu am avut-o de la supa).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de gaina cu piure si sos de visine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Orez brun cu ghebe si piept de pui

Postat de simona72

Orez brun cu ghebe si piept de pui

Se spala orezul in mai multe ape, se acopera cu apa calduta si se lasa pana ne pregatim celelalte ingrediente. Se pune uleiul de masline si untul intr-o craticioara. Ceapa rosie se toaca marunt si...

Citeste continuarea

Ciulama de pui si ciuperci

Postat de comanligia

Ciulama de pui si ciuperci

Se spala pulpele si se fierb in apa,apoi se calesc.Dupa ce s-au rumenit putin se adauga ciupercile taiate cubulete si se lasa la calit cu pulpele.Se face o compozitie din faina,apa si smantana si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2011, 20:31
bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
la 21.03.2011, 20:35
la 21.03.2011, 20:41
un sos f interesant pt carnita
la 21.03.2011, 21:12
cred ca este delicios
la 21.03.2011, 21:32
papa bun

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking