Ingrediente
- 600 g de carne de porc (pulpa)
- 200 ml crema de cocos
- 1 capatana de broccoli
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura de smantana
- 2 linguri de cascaval ras
- 20 nuci de caju
- 10 prune uscate
- 2 linguri ulei
- sare, piper
- boia de ardei
Mod de preparare
Desfaceti capatana de broccoli in buchete si spalati-le.
Fierbeti-le 3-5 minute in apa cu sare.
Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Sotati-le intr-o tigaie mare in uleiul incalzit.
Taiati carnea bucati si puneti-o la prajit 10 minute cu ceapa si usturoiul.
Puneti prunele fara samburi, taiate in 2 si gatiti impreuna inca 5 minute.
Adaugati buchetele de broccoli scurse si reveniti impreuna.
Varsati crema de cocos, adaugati smantana si 50 ml de apa, amestecati bine si gatiti 5 minute.
Puneti cascavalul ras si nucile de caju, lasati inca 2-3 minute si este gata.
Condimentati dupa gust. O mancare delicioasa si completa .
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu broccoli, crema de cocos si prune uscate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|