Carne de porc cu legume la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale in Slow Cooker
29 Mar 2016 | 4566 vizualizari
Carne de porc cu legume la slow cooker Crock-Pot

Bun aparatul. Isi face singur treaba. Inspirata de la Merisor reteta.

Ingrediente

  • 400 g carne de porc
  • 200 g carne afumata de porc
  • 50g ulei
  • 2 cepe galbene
  • 2 cepe rosii
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 5 fire ceapa verde
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei portocaliu
  • 1 telina mica
  • 2 rosii
  • 1 capatana usturoi
  • 100 ml bulion
  • 3 foi dafin
  • cimbru
  • oregano
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Legumele se curata si se spala.

Jumatate din legume se taie cuburi, rondele, julien.

Cealalta jumatate se marunteste in robot.

Carnea se taie cuburi potrivite.

Se pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l uleiul si carnea si se presara sare.

Se adauga legumele taiate, se presra condimentele, sare, piper, foile de dafin, jumatate din bulion si se amesteca.

Se adauga legumele tocate la robot, restul de bulion si se amesteca bine.

Se pune apa pana la nivelul legumelor si se introduce vasul in aparat.

Se pune capacul si se pune aparatul pe pozitia "high" pentru 4 ore.

Dupa trecerea timpului se gusta si se potriveste de sare.

Se scoate vasul din aparat si se introduce in cuptor pentri 35-40 minute sa mai scada sosul.

Se serveste cu muraturi sau salata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Retete similare

Banana Bread la slow cooker Crock-Pot

Postat de AlexTeacher

Banana Bread la slow cooker Crock-Pot

• amestecați untul cu zahărul până devine o pastă omogenă; • prăjiți ușor alunele caju și zdrobiți-le; • adăugați făina într-un castron și...

Citeste continuarea

Facaluita lu’ Godina la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital

Postat de simona72

Facaluita lu’ Godina la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital

Bucata de piept de porc trebuie sa fie cu soric si cu straturi de carne si grasime. Cu un cutit radem soricul pentru a indeparta eventualele reziduri dupa parlirea porcului. Spalam bine carnea si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.03.2016, 15:19
super!
la 29.03.2016, 15:22
la 29.03.2016, 15:28
la 29.03.2016, 16:01
mancare marca Motan mor dupa mancarurile astea cu sos asa...iar imi ploua un gura!
la 29.03.2016, 16:08
Dacă ai cioroi te lauzi!)

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking