Ingrediente
- 400 g carne de porc
- 200 g carne afumata de porc
- 50g ulei
- 2 cepe galbene
- 2 cepe rosii
- 3 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1 radacina pastarnac
- 5 fire ceapa verde
- 1 ardei galben
- 1 ardei rosu
- 1 ardei portocaliu
- 1 telina mica
- 2 rosii
- 1 capatana usturoi
- 100 ml bulion
- 3 foi dafin
- cimbru
- oregano
- piper
- sare
Mod de preparare
Legumele se curata si se spala.
Jumatate din legume se taie cuburi, rondele, julien.
Cealalta jumatate se marunteste in robot.
Carnea se taie cuburi potrivite.
Se pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l uleiul si carnea si se presara sare.
Se adauga legumele taiate, se presra condimentele, sare, piper, foile de dafin, jumatate din bulion si se amesteca.
Se adauga legumele tocate la robot, restul de bulion si se amesteca bine.
Se pune apa pana la nivelul legumelor si se introduce vasul in aparat.
Se pune capacul si se pune aparatul pe pozitia "high" pentru 4 ore.
Dupa trecerea timpului se gusta si se potriveste de sare.
Se scoate vasul din aparat si se introduce in cuptor pentri 35-40 minute sa mai scada sosul.
Se serveste cu muraturi sau salata.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|