Ingrediente
- 200 g piure de cartofi
- 200 g carne de porc
- 50 g parmezan ras
- unt
Mod de preparare
Eu am folosit piureul si carnea ramase de la cina din ziua anterioara. Reteta este foarte buna in cazul in care va raman carne si/sau piure nemancate si nu vreti sa le aruncati (dar nici nu le mai mananca nimeni).
Folositi un vas ce poate fi bagat la cuptor. Ungeti vasul cu unt si asezati ingredientele astfel: jumatate din cantitatea de piure, carnea taiata fasiute/cubulete, jumatate din cantitatea de parmezan ras, restul de piure, restul de parmezan ras.
Vasul il bagati la cuptor la 200 grade celsius si-l lasati aproximativ 30 min (parmezanul trebuie sa faca o crusta maronie la suprafata)
Se serveste fierbinte!
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu piure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|