Carne de porc gatita la tuci

Postat de Constelatialeu in Porc
28 Iun 2020 | 2833 vizualizari
Carne de porc gatita la tuci

Imi place sa gatesc la foc mic, incet, mai ales ca aveam treaba de nu vedem pe unde scoatem camasa. Asa ca varianta asta cu gatitul la foc mic si pe termen mai lung merge la fix cat sa ne facem si treburile si nici sa nu avem garija ca se arde mancarea. Mancare pentru oamenii muncii hei-rupsiti....demolatori....:)))))))))))))))))))))))))))0

Ingrediente

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 4 rosii
  • 2 ardei capia
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei cca 100 ml

Mod de preparare

Pulpa de porc o taiem bucatele mai micute. Punem tuciul pe foc sa se incinga, adaugam uleiul, apoi bucatelele de carne, presaram un pic de sare, lasam focul foarte mic, adaugam o ceasca cu apa si acoperim tuciul cu capac.

Lasam sa se patrunda carnea cca 1 ora.

Pregatim si legumele, curatam rosiile de coaja si le taiem bucati mai mici, taiem si ardeiul in bucati mai mici, curatam cateii de usturoi, daca sunt prea mari, ii taiem mai mici.

Dupa ce carnea este patrunsa si gatita, adaugam legumele, potrivim de sare si piper, mai adaugam o ceasca cu apa, acoperim cu capac si mai lasam la foc foarte mic cca 30-40 min. Servim cu mamaliguta si cu mare pofta, carnea este asa bine gatita ca se taie cu furculita..

Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc gatita la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica

Postat de merisor67

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica

Desfacem foile de varză și le ținem în apă rece 30-40 de minute. Dacă varza este foarte acră, mai schimbăm apa, odată. Amestecăm carnea tocată, în proporție de 2/3 carne...

Citeste continuarea

Rulada de porc cu ciuperci

Postat de eumimi

Rulada de porc cu ciuperci

Carnea se subtiaza usor ca la friptura, sa fie cat mai subtire si apoi se bate bine sa fie cat mai subtire. Se presara peste carne, un strat de cascaval ras prin razatoarea mica, apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.06.2020, 23:55
la 29.06.2020, 00:05
Asta da mancare . Pot sa spun ca tuciul acesta este strabunicul cioroiului ))
la 29.06.2020, 07:32
Nu mai ai nimic de demolat, ca as veni si eu!
la 29.06.2020, 18:35
Buna!
la 29.06.2020, 20:10
Mmm...nebunie!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking