Ingrediente
- 1,5 kg pulpa de porc
- 4 rosii
- 2 ardei capia
- 1 capatana de usturoi
- sare
- piper
- ulei cca 100 ml
Mod de preparare
Pulpa de porc o taiem bucatele mai micute. Punem tuciul pe foc sa se incinga, adaugam uleiul, apoi bucatelele de carne, presaram un pic de sare, lasam focul foarte mic, adaugam o ceasca cu apa si acoperim tuciul cu capac.
Lasam sa se patrunda carnea cca 1 ora.
Pregatim si legumele, curatam rosiile de coaja si le taiem bucati mai mici, taiem si ardeiul in bucati mai mici, curatam cateii de usturoi, daca sunt prea mari, ii taiem mai mici.
Dupa ce carnea este patrunsa si gatita, adaugam legumele, potrivim de sare si piper, mai adaugam o ceasca cu apa, acoperim cu capac si mai lasam la foc foarte mic cca 30-40 min. Servim cu mamaliguta si cu mare pofta, carnea este asa bine gatita ca se taie cu furculita..
Sa aveti pofta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc gatita la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|