Carne de porc in sos de mustar

Postat de mirela0911 in Porc
28 Dec 2010 | 6844 vizualizari
Carne de porc in sos de mustar

Ingrediente

  • 500g carne porc (pulpa)
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare, piper
  • faina alba
  • un pic de boia
  • 2 lgt mustar
  • 3 lgt.smantana

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele ca pt snitele, se bat cu ciocanu, se condimenteaza cu sare si piper, si apoi se dau prin faina. Intr-o tigaie, se incinge 2 lg ulei dupa care se rumeneste carnea pe ambele parti.

Ceapa se taie marunt si se caleste putin in 3-4 lg ulei. Se pune putina sare, se mai lasa un pic dupa care se adauga boia si carnea si se pune apa fierbine atat cat sa acopere bine carnea.Se lasa sa fiarba sub capac, daca e nevoie se mai adauga apa. Cand carnea e fiarta se mai adauga sare daca este necesar, mustarul iar la sfarsit smantana. Faina nu trebuie, pt.ca sosul se va ingrosa de la faina care este pe carne. Sosul va iesi putin acrisor de la mustar.

Se serveste cu cartofi sau paste fainoase. Eu am facut cartofi natur si presarat cu patrunjel verde.

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute in sos de smantana si mustar

Postat de rocsi_1612

Chiftelute in sos de smantana si mustar

Chiftelele: Ceapa curatata o tocati marunt. Patrunjelul verde il tocati. Painea o treceti prin apa, o scurgeti bine si o faramitati. Intr-un bol amestecati carnea, ceapa, painea, patrunjelul si...

Citeste continuarea

Cotlet de porc aromatizat

Postat de panacris

Cotlet de porc aromatizat

De data aceasta am folosit clasicul vas de lut. Acesta în primul rând se lasă la “umezit” adică se pune în chiuveta temeinc curățată cca. 20 minute în apă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.12.2010, 20:36
cred că-i bun
la 28.12.2010, 20:38
si eu cred ca e bun
la 28.12.2010, 21:16
bun arata super la multi ani pt 2011
la 28.12.2010, 23:08
la 28.12.2010, 23:41

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking