Ingrediente
- 500 g pulpa de viţel
- 2 buc ceapa roşie
- 2 buc ceapa alba
- 2 morcovi
- 200 ml suc de roşii
- 2 foi de dafin
- 3 catei de usturoi
- Sare,piper,nucsoara
- Ulei
- 1 lingura smântâna
- verdeata
Mod de preparare
Carnea de vitel am taiat-o felii mai groase si am prajit-o în putin ulei.Am scos-o pe o farfurie si am pus în ulei ceapa taiata marunt,morcovul taiat si el si o parte razuit.
Dupa ce le-am calit putin,le-am transferat împreuna cu carnea într-un vas de lut.
Am condimentat,am pus sucul de rosii,foile de dafin si apa cât sa acopere totul.
Am acoperit cu un capac si am lasat sa fiarba la foc mic cam doua ore.
Spre final am adaugat usturoiul zdrobit si verdeata.
Dupa cum se observa,carnea a fost foarte frageda si se topea în gura.
De servit neaparat alaturi de muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de viţel în sos de ceapă" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (36)
|