Cartofi aromati cu rozmarin

Postat de cristeena20 in Aperitive / Garnituri
6 Feb 2014 | 2212 vizualizari
Cartofi aromati cu rozmarin

Ingrediente

  • 1 kg cartofi cu coaja rosie
  • ulei de masline
  • 1 lingura de untura
  • sare, piper, praf de usturoi cu ardei
  • 3-4 catei de usturoi
  • rosmarin uscat

Mod de preparare

Spalam bine cartofii si ii uscam cu un prosop de hartie

Ii taiem pe lungine in 2 daca sunt mai mici sau 4 daca sunt mai mari.

Intr-un vas de ceramica termorezistent asezam cartofii, adaugam sare, piper, praf de usturoi amestecat cu ardei rosu si presaram cu ulei de masline. Saltam cartofii in vas apoi adaugam putin rozmarin uscat , usturoi proaspat doar zdrobit .

La final punem putina untura de porc din loc in loc.

Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins in prealabil pt aproximativ 20 minute.

Apoi luam folia de aluminiu si lasam sa se coaca asa , sa capete o crusta rumena.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aromati cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Macrou cu cartofi aromati si mix de legume

Postat de gaby_d

Macrou cu cartofi aromati si mix de legume

Am spalat, decapitat :)) si curatat pestele. Doua bucati le-am taiat de-a lungul sirei spinarii, iar doua le-am portionat in bucati mai mici. Am amestecat sucul de la lamaie cu sosul de soia...

Citeste continuarea

Rulouri de pui cu prune confiate, cartofi aromati si salata de kapia

Postat de Zamfira

Rulouri de pui cu prune confiate, cartofi aromati si salata de kapia

Rulouri de pui cu prune confiate Spalam pulpele de pui si le stergem de apa (puteti folosi si muschiulet de vita).Crestam carnea din loc in loc pentru a creste suprafata pulpei. Daca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.02.2014, 16:18
Foarte buni!
la 06.02.2014, 16:23
la 06.02.2014, 16:25
Cris,chiar ma gandeam la tine zilele astea vad ca ti-ai intrat in normal )muah!
la 06.02.2014, 16:41
Ahaa, în vas de ceramică, mă gândeam eu.
la 06.02.2014, 16:55
ce buni i-ai facut!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking