Cartofi aurii la cuptor cu busuioc uscat si marar verde

Postat de Valclaudia in Mancaruri de legume
19 Mai 2015 | 5024 vizualizari
Cartofi aurii la cuptor cu busuioc uscat si marar verde

Ingrediente

  • cca 1,5 kg cartofi albi
  • cca 4-5 linguri ulei de floarea soarelui
  • sare, piper si boia dulce dupa gust
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1 legatura marar proaspat

Mod de preparare

Curatam cartofii (de marime potrivita) si ii taiem in 4, ii spalam bine sub jet de apa rece.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Peste cartofii scursi de apa adaugam uleiul, apoi presaram sare, piper, boia dulce dupa gust,busuiocul uscat si ii amestecam foarte bine sa-i condimentam uniform.

Tapetam tava cu hartie de copt, adaugam cartofii condimentati, acoperin tava cu staniol si o dam apoi la cuptor pentru 40 minute.

Indepartam folia, mai dam tava la cuptor sa capete cartofii crusta crocanta si mai dam tava la cuptor pentru alte 10 minute.

Inainte de servire presaram marar verde proaspat tocat.

Pofta buna!

     

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii la cuptor cu busuioc uscat si marar verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Postat de oanapl

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru început se spală vânăta, se taie coada apoi se feliază și se taie în cubulețe mici. Se presară puțină sare peste ele. Se încinge o cratiță cu 2 linguri de...

Citeste continuarea

Chiftele de dovlecei

Postat de Ksenya

Chiftele de dovlecei

Dovleceii ii spalam si-i dam pe razatoarea mare, adaugam sare si-i amestecam, lasam 5-6 minute. Eliminam zeama pe care au lasat - o cu ajutorul unei site sau folosind mainile si storcand bine....

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.05.2015, 19:26
la 19.05.2015, 19:31
eu aduc salata
la 19.05.2015, 19:47
buni!
la 19.05.2015, 19:48
la 19.05.2015, 20:10
Ehhhhh dar ce mult imi plac

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking