Cartofi aurii la cuptor cu busuioc uscat si marar verde

Postat de Valclaudia in Mancaruri de legume
19 Mai 2015 | 5050 vizualizari
Cartofi aurii la cuptor cu busuioc uscat si marar verde

Ingrediente

  • cca 1,5 kg cartofi albi
  • cca 4-5 linguri ulei de floarea soarelui
  • sare, piper si boia dulce dupa gust
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1 legatura marar proaspat

Mod de preparare

Curatam cartofii (de marime potrivita) si ii taiem in 4, ii spalam bine sub jet de apa rece.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Peste cartofii scursi de apa adaugam uleiul, apoi presaram sare, piper, boia dulce dupa gust,busuiocul uscat si ii amestecam foarte bine sa-i condimentam uniform.

Tapetam tava cu hartie de copt, adaugam cartofii condimentati, acoperin tava cu staniol si o dam apoi la cuptor pentru 40 minute.

Indepartam folia, mai dam tava la cuptor sa capete cartofii crusta crocanta si mai dam tava la cuptor pentru alte 10 minute.

Inainte de servire presaram marar verde proaspat tocat.

Pofta buna!

     

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii la cuptor cu busuioc uscat si marar verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Menemen turcesc

Postat de caroline

Menemen turcesc

Ardeii se spala,se taie in doua,se arunca cotorul si se curata de seminte si nervuri.  Se taie apoi fasii de grosime potrivita.  Ceapa o spalam si o taiem rondele . ...

Citeste continuarea

Vinete albe evantai cu sos Bechamel

Postat de simona72

Vinete albe evantai cu sos Bechamel

Vinetele spalate si sterse de apa, se curata in jurul cotorului, dar nu se taie, codita se lasa pt aspect. Ale mele una a fost fara codita si a aratat bine si asa. Se taie vanata pe lungime in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.05.2015, 19:26
la 19.05.2015, 19:31
eu aduc salata
la 19.05.2015, 19:47
buni!
la 19.05.2015, 19:48
la 19.05.2015, 20:10
Ehhhhh dar ce mult imi plac

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking