Ingrediente
- cartofi ( cati vrea fiecare )
- branza ( de burduf ar fi excelenta, insa merge de care aveti)
- sare
- piper
- zeama de varza
Mod de preparare
Spalam bine cartofii si ii bagam in cuptor in coaja.
II lasam la foc mediu aproape o ora, ii verificam din cand in cand.
Cand s-au copt, ii scoatem din cuptor si ii lasam foarte putin sa se racoreasca, acesti cartofi sunt buni calzi ( sa te frigi la limba) si ii desfacem cu mana.
Dam branza pe razatoare si o punem peste cartofii pe care i-am sarat daca branza nu este sarata, cine vrea poate pune si piper.
Servim cu mana alaturi de o cana cu zeama de varza, gustul nu se discuta, e minunat!
Cartofii se pot servii simpli, fara branza, sau pentru piticii care inca nu papa singurei se pot decojii si se paseaza, adaugam branzica rasa si gata cina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|